IB Bodycoaching

helpt u lichtvoetig en ontspannen het leven door!

Zwangerschapsreflexologie *

 

Reflexzonetherapie is een goede ondersteuning zowel voor, tijdens als na de zwangerschap en zelfs babies kunnen ook reflexologiebehandelingen ondergaan bij bijv. darmkrampjes. Huilbabies worden er rustiger door.

Naast zwangerschapsreflexologie is het voor zwangeren ook heerlijk om een ontspannende metamorfosemassage te ondergaan. In het kader van het zoveel mogelijk willen voorkomen van lichamelijke en geestelijke blokkades kan deze massage zorgen voor een zo optimaal mogelijke ontspanning voor, tijdens en na de zwangerschap. (zie zwangerschapsmassage).

 

Wat is reflexologie

Reflexologie is een natuurlijke geneeswijze. Uitgangspunt is dat op de voeten, de handen en het hoofd zones liggen die corresponderen met alle organen en weefsels in je lichaam.

Reflexologie tijdens en na de zwangerschap

Zwangerschapsreflexologie is een specialisme binnen de reflexologie.

Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten – lichamelijk én geestelijk - te verlichten. Het is ook een goede voorbereiding op de bevalling.

Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby. Na de bevalling helpt zwangerschapsreflexologie je om weer op kracht te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden. Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.

 

Verlichting zwangerschapsklachten

Tijdens de zwangerschap kunnen meerdere problemen en klachten optreden. Deze kunnen worden behandeld met medicijnen, maar beter is het om in te zetten op het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Voor de zwangerschapsreflexologie zijn specifieke protocollen geschreven

Reflexologiebehandelingen activeren dit zelfgenezend vermogen, waardoor klachten verlicht kunnen worden zonder medicijnen en waardoor de therapie breed inzetbaar is. Zwangerschapsreflexologie optimaliseert zo je gezondheid tijdens en na je zwangerschap.

Er zijn diverse voorbeelden van klachten en problemen die kunnen worden behandeld met reflexologiebehandelingen. Klik hieronder op één van deze begrippen voor meer informatie:

 

 

* wordt vergoed door de zorgverzekeraar mits aanvullend verzekerd

 

 

Reflexzonetherapie helpt het lichaam weer in balans te brengen              

   
  CONTACT
   
 

Behandelmogelijkheden op

(telefonische) afspraak.

   
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Telefoon: 06 - 51 18 28 19
   
 

Adres: Louis Crispijnstraat 160

1065 HH  Amsterdam 

--> Toon route

   
 

Tevens is het mogelijk om op locatie te

behandelen, vraag naar de voorwaarden.

 

                                            

  

  

 

 

 

 

                

 

 

   
  ALGEMENE GEGEVENS
   
  Algemene Voorwaarden
  Privacy Policy
   
   KvK-nr.: 34303588
   BTW-id NL001514358B30
   AGB-codes op aanvraag verkrijgbaar