IB Bodycoaching

helpt u lichtvoetig en ontspannen het leven door!

Even voorstellen

 
Mijn naam is Irene Brouwer en ik ben geboren in Indonesië. In de Indische cultuur is het heel gewoon dat mensen elkaar masseren (“pitjit”). Als kind werd ik regelmatig gemasseerd door mijn grootmoeder. Als ik me niet lekker voelde ging ik naar haar en dan masseerde ze mij. Dat gaf een veilig en fijn gevoel. Van haar heb ik mijn affiniteit voor het masseren geërfd.


Gediplomeerd

Het aanraken van mensen liep als een rode draad door mijn leven. Al sinds de jaren negentig ontwikkel ik mijn kennis en technieken door middel van verschillende opleidingen en bijscholingen. In 1997 behaalde ik de Eerste Graad Reiki. Sindsdien geef ik Reiki-behandelingen. In mei 2003 behaalde ik de Tweede Graad Reiki. In 1999 startte ik met de beroepsopleiding tot klassiek (holistisch) masseur. In 2000 volgde ik de opleiding voetreflexzone-massage en in 2001 de opleiding tot stoelmasseur. Mijn hart had ik echter verpand aan de reflexzonetherapie en in 2002 begon ik aan de 4-jarige HBO-opleiding tot reflexzonetherapeut. Deze heb ik in 2006 succesvol afgerond. In juni 2016 heb ik de door de ziektekostenverzekeraars vereiste opleiding Medische Basis Kennis volgens SNRO succesvol afgerond. Hierdoor wordt de gedeeltelijke vergoeding van de reflexzonebehandelingen gecontinueerd

 

Continue bijscholing 

Regelmatig volg ik bijscholingen om optimaal geïnformeerd te blijven omtrent de behandelingen. Ook worden nieuwe, nog doeltreffender, technieken aangeleerd. Zo heb ik in 2008 een specialisatie in zwangerschapsreflexologie gevolgd en een bijscholing op het gebied van drie dimensionale reflexzonetechnieken (DROP). Daarnaast heb ik in 2009 nog enkele bijscholingen gevolgd op het gebied van zwangerschapsreflexzonetherapie (o.a. m.b.t. vruchtbaarheid-problematiek) en de Lemniscare-techniek. In 2010 heb ik de bijscholing zwangerschapsmassage gevolgd.

Tot en met heden heb ik mijn skills verder uitgebreid met o.a. Verticale Reflexzonetherapie (Lynn Booth), Massage bij kanker en omgaan met kanker.

 

Shantala babymassage

Naast reflexonetherapeut en masseur, ben ik ook docent Shantala babymassage. U kunt bij mij terecht voor een cursus Shantala babymassage. Tevens geef ik individuele sessies babymassage. Ook is het mogelijk om in groepsverband een cursus Shantala babymassage te verzorgen voor mensen die de babymassage willen aanleren. Voor meer informatie kunt u mij bellen (06 - 51 18 28 19) of een berichtje sturen.

   
  CONTACT
   
 

Behandelmogelijkheden op

(telefonische) afspraak.

   
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Telefoon: 06 - 51 18 28 19
   
 

Adres: Louis Crispijnstraat 160

1065 HH  Amsterdam 

--> Toon route

   
 

Tevens is het mogelijk om op locatie te

behandelen, vraag naar de voorwaarden.

 

                                            

  

  

 

 

 

 

                

 

 

   
  ALGEMENE GEGEVENS
   
  Algemene Voorwaarden
  Privacy Policy
   
   KvK-nr.: 34303588
   BTW-id NL001514358B30
   AGB-codes op aanvraag verkrijgbaar