IB Bodycoaching

helpt u lichtvoetig en ontspannen het leven door!

Metamorfose1-slider.jpg

Metamorfosemassage

 

Inleiding

Metamorfosemassage betekent letterlijk: gedaanteverwisseling of herschepping. Deze behandeling brengt vnl. emotionele genezingservaringen teweeg. Metamorfosemassge is door Robert St. John ontwikkeld vanuit de voetreflexzonetherapie. Hij noemde het metamorfosemassage omdat zich radicale en diepgaande veranderingen kunnen voltrekken, die op een natuurlijke manier vanuit de persoon zelf voortkomen. Daarbij is een metamorfosemassage ook een heerlijke, ontspannende massage.

 

Wat doet een metamorfosemassage

 

   

 

Metamorfosemassage is een zelfgenezende, holistische geneeswijze die er vanuit gaat dat ieder mens de kracht heeft om zichzelf van binnenuit te genezen. Een metamorfosemassage werkt ontspannend en helpt bij het wegnemen van blokkades. Vooral de door blokkades ontstane psychosomatische klachten zullen verminderen of verdwijnen. Tevens helpt het iemand dichter bij zichzelf te brengen.

 

 

Werkwijze

Bij de metamorfosemassage worden voeten, hoofd en handen behandeld op de reflexzone van de wervelkolom.

 

Wanneer metamorfosemassage

In moeilijke periodes (ziekte, rouwproces, scheiding) helpt het om alles te verwerken en op een rijtje te zetten. Veel mensen kiezen voor de metamorfosemassage om emotionele problemen te verwerken en diepe innerlijke veranderingen door te maken, zonder over hun problemen te hoeven praten of in het verleden te hoeven graven. In moeilijke tijden kan metamorfosemassage een grote steun zijn.

Op lichamelijk gebied komen mensen met veel verschillende klachten, van ernstige ziekten tot chronische vermoeidheid. Mensen geven aan dat de problemen in de loop van de tijd zijn verminderd of verdwenen en dat ze beter reageren op andere behandelingen die ze ondergaan. Bij zwangerschap, omdat de behandelingen de zwangerschap en de geboorte kunnen vergemakkelijken.

Er is veel ervaring met metamorfosemassage in instituten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ook in ziekenhuizen, gevangenissen en bij het helpen van mensen met eetstoornissen en stress-gerelateerde problemen wordt metamorfosemassage toegepast.

 

 

   
  CONTACT
   
 

Behandelmogelijkheden op

(telefonische) afspraak.

   
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Telefoon: 06 - 51 18 28 19
   
 

Adres: Louis Crispijnstraat 160

1065 HH  Amsterdam 

--> Toon route

   
 

Tevens is het mogelijk om op locatie te

behandelen, vraag naar de voorwaarden.

 

                                            

  

  

 

 

 

 

                

 

 

   
  ALGEMENE GEGEVENS
   
  Algemene Voorwaarden
  Privacy Policy
   
   KvK-nr.: 34303588
   BTW-id NL001514358B30
   AGB-codes op aanvraag verkrijgbaar