IB Bodycoaching

helpt u lichtvoetig en ontspannen het leven door!

Fertiliteitsreflexologie *

  

Sinds de specialisatie Zwangerschapsreflexologie zijn er steeds meer cliënten geweest die ondersteuning gevraagd hebben tijdens de soms lange periode die vooraf ging aan de zwangerschap. De problematiek kan vele oorzaken hebben en regelmatig is er een gecompliceerd beeld. De stress die vaak in deze periode ontstaat, zorgt daarbij voor een negatief effect. Een reflexzonebehandeling, voor zowel man als vrouw, optimaliseert vooral de omstandigheden. Daardoor vergroot je de kans op een zwangerschap.

 

Wat is fertiliteitsreflexologie?

 

Traditional www.levitradosageus24.com levitra women public health interventions, used in isolation, are often not well su...

Het begrip infertiliteit

De Wereld Gezondheidsorganisatie definieert infertiliteit als “lack of conception after at least 12 months of unprotected intercourse”. Het begrip infertiliteit (ook wel ‘onvruchtbaarheid’) suggereert echter dat een zwangerschap onmogelijk is en dat dus de vrouw geen eicel of de man geen zaadcel zou hebben. De term infertiliteit moet daarom alleen voor deze onmogelijke voortplanting gebruikt worden. Verder spreken we van verminderde vruchtbaarheid of subfertiliteit.

 

Subfertiliteit is op te delen in twee categorieën:

Bij “primaire subfertiliteit” is er nog nooit een zwangerschap geweest, terwijl bij “secundaire subfertiliteit ooit eerder een zwangerschap heeft plaatsgevonden, maar waarbij het daarna niet meer is gelukt. Onder deze laatste categorie vallen dus zowel paren met kind(eren) als paren met een miskraam in de voorgeschiedenis.

De reden van fertiliteitsproblemen zijn divers. Sommige oorzaken zijn direct aantoonbaar en gemakkelijk te verhelpen, terwijl andere oorzaken veel gecompliceerder of zelfs niet aanwijsbaar zijn.

 

Soort behandeling

De oorzaak van fertiliteitsproblemen is zeer divers per koppel. Op basis van een goede anamnese wordt daarom een specifiek en individueel toepasbaar behandelplan opgesteld. In de behandeling worden werkwijzen vanuit de Chinese, Westerse geneeskunst toegepast en eventueel worden ook emotionele aspecten benaderd.
Ook kunnen er oefeningen of voedingsadviezen gegeven worden.

 

 

 

   
  CONTACT
   
 

Behandelmogelijkheden op

(telefonische) afspraak.

   
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Telefoon: 06 - 51 18 28 19
   
 

Adres: Louis Crispijnstraat 160

1065 HH  Amsterdam 

--> Toon route

   
 

Tevens is het mogelijk om op locatie te

behandelen, vraag naar de voorwaarden.

 

                                            

  

  

 

 

 

 

                

 

 

   
  ALGEMENE GEGEVENS
   
  Algemene Voorwaarden
  Privacy Policy
   
   KvK-nr.: 34303588
   BTW-id NL001514358B30
   AGB-codes op aanvraag verkrijgbaar